регистрация | забравена парола
ИнтроНАЧАЛОСЕРВИЗ

Сервиз

Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Сервизното обслужване се осъществява от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на ремонта и монтажа на санитарно оборудване.

Сервизната политика на фирмата се осъществява в няколко основни направления:

  • Транспорт за улеснение на клиентите на фирмата, ние предлагаме транспорт в рамките на София и страната. Транспортната дейност се осъществява със собствени транспортни средства (микробуси и камиони)

  • Монтаж на предлаганите изделия – сглабянето и монтажа на изделията предлагани от фирмата се извършва от квалифицирани специалисти преминали обучение и притежаващи заверени сертификати за успешно завършен курс на обучение във фабрики на производители в Италия и Унгария. При заявена услуга „монтаж” от страна на клиента, извършването му се осъществява в най–кратки срокове.

  • Гаранционно обслужване – всички изделия с марката „VICARD,VICARD SYSTEMS и “VS Groupoсе предлагат с гаранционен срок. Гаранционното обслужване се осъществява независимо от това дали монтажът на изделието е извършен от фирмените специалисти.

  • Следгаранционен сервиз едно от конкурентните предимства на нашата фирма е следгаранционното обслужване. За всички предлагани артикули се осигурява обезпеченост с резервни части за поддръжка, дори и след изтичане на гаранционния срок.

  • Информационно обслужване във връзка с монтажа и функционирането на изделието – ако клиентът желае да сглоби и монтира сам закупено изделие, екипът на фирмата е готов да помогне с консултации и насоки за безпроблемен монтаж и експлоатация на продукта.